++Followers++

Muslim T-2010 All Design

Posted by nabil_potter under ,
Assalamualaikum w.b.t dan selamat petang ..

Mesti tak sabor nak tengok design baru kan???So, layan je la k...
Ape2 maklumat, contact terus brotherhoodart.com pon xpe.. :)







p/s: harga tak rasmi RM28 each.

9 comments:

On August 24, 2010 at 12:29 AM , MrPayid said...

mmg interaktif...gua suka... apa saiz ada?? xxl ada?? kalau ada gua mau satu

 
On August 24, 2010 at 5:12 AM , nabil_potter said...

xxl pon ade.. :)

 
On August 24, 2010 at 10:48 AM , mr kay said...

bro, gua nak jual kat tempat gua. camner erk?

 
On August 24, 2010 at 5:58 PM , MrPayid said...

xxl cutting local ek?? kalau cutting local gua kena ambik xxxl lah.. harga sama ke nabil?? gua berkenan yg "i'm with palestine warriors" nie... method of payment cammane??

 
On August 24, 2010 at 10:13 PM , nabil_potter said...

mr kay--> lokasi anda nak jual kat mane?

mr payid--> a.a.cutting biasa..insyAllah harga semua sama..btw ni design paling baru, belum dibuka untuk org ramai...tunggu ye..saya rasa lepas raya..method bank in je..

 
On August 25, 2010 at 10:07 AM , mr kay said...

rumah dekat area perak. tapi study dekat terengganu. mau jual dekat kolej la.

 
On August 25, 2010 at 10:11 AM , nabil_potter said...

so far hanya design lama je yang boleh dijual..tru rujuk web dia..boleh aje...

 
On August 25, 2010 at 7:38 PM , mr kay said...

bro, website dia apa? yang brotherhoodart.com ni aku bukak tak keluar pun.

 
On August 25, 2010 at 8:20 PM , nabil_potter said...

www.brotherhoodarts.com

try ni tengok..
kalau tak leh gak, ko search kat google brotherhoodart

 
Related Posts with Thumbnails