++Followers++

TV2 Online for Free

Posted by nabil_potter under
Salam kepada semua sahabat2 bloggers..

Buat masa sekarang TV2 online anda boleh tengok disini..Dalam masa seminggu, kemungkinan akan diubah ke blog asal iaitu di http://nabil-potter.blogspot.com/.

Anda mesti mempunyai Flas player..











p/s: layan...



Blog URL: (eg. http://nabil-potter.blogspot.com/)
Links to this post
Ramadhan Fiesta Products

SALAAM CARD (Postcard / Greeting card) comes with 8 different beautiful designs :)
Measurement: 7in x 3in
Retail price: RM12.00 per pack

RF COOL BADGES (55mm) – with 6 BOLD, “self-statement” designs per pack.
Retail price: RM15.00 per pack

RAMADHAN FIESTA POWER MAGNET (77mm)- It will serve your fridge door as the coolest reminder and awesomesauce deco art :)
Retail price: RM4.00 per piece


GIFT2GIVE (A pack of 10 sadaqah envelopes, with 8 designs to choose from). Each sadaqah envelope has a hadith printed on to serve as a reminder to those who give sadaqah to the receivers, and to the receivers to be thankful.
Retail price: RM2.00 per pack

TAZKEERAH CARDS (A pack of 8 black and white typographical designs with meaningful messages from selected hadiths)
Measurement: 6in x 2in
Retail price: RM8.00 per pack

RAMADHAN & SYAWAL BOOKMARKERS (6 in each pack)
Retail price: RM6.00 per pack

RF COMBO PACK consists of:
  • 1) Salaam Cards (8 in a pack)
  • 2) Gift2Give (10 in a pack, 8 designs to choose from)
  • 3) RF Cool Badges (6 in a pack)
  • 4) RF Power Magnet
  • 5) RF Tazkeerah Cards (8 in a pack)
  • 6) Ramadhan & Syawal Bookmarks (12 pieces)
Retail price: RM30.00 per combo pack
Links to this post

Baju Muslimah Kanak-Kanak

Posted by nabil_potter under











Salam kepada semua sahabat2 bloggers...

Buat apa kah kamu semua?heeheh...Ok.Hari ini saya ada benda sedikit jualan baju yang diber tajuk muslim tshirt junior.
Tshirt ni boleh di pakai dari serendah umur 2 tahun hingga lah 12 tahun.Maksudnya sekolah rendah la..Oleh yang demikian, saya tak nak sorang2 mengaut keuntungan dan jadi kaya sorang2..heheh..Apa punya ayat la..huhuh

Kepada yang berminat nak jadi agent untuk jual baju nie, boleh la tinggal email serta no telefon anda di ruang comment..Kepada guru2 di sekolah rendah terutamanya, peluang untuk mendapat customer adalah lebih mudah dan senang. Kepada guru2 diluar sana, tawaran ini untuk anda jana pendapatan. Pendapatan kat sini tak bermaksud la nak tambah 2 ke 3 kali dari gaji asal. Tapi boleh la takat nak beli dslr sebijik..heheh..

So, sebarang pertanyaan email terus kepada saya di nabil_1017@yahoo.com

p/s: Untuk orang kedah, anda boleh membuat belian terus di Kompleks Pekan Rabu Aras 3 bersebelahan kedai emas.

Untuk catalog penuh pdf, KLIK SINI
Links to this post
Related Posts with Thumbnails