++Followers++





brand : CASIO (original)NEW
edition : pootone (japan springtime edition)
box : yes (include crystal case)
colour : pink n stell strip
warranty certificate : YES
jam ni cute, sesuai sgt utk anak gadis. sweet oo bila pakai.nak buat present pun ok.serious buyer only. selfcollect or courier.
-Sebarang pertanyaan boleh dilakukan melaluiemail:- amirul22@yahoo.com atau sms ke 013-5817075 (amirul)





Links to this post

T-Shirt Muslimah (Part 3)

Posted by nabil_potter under
Code : A140
Colour : Light Brown (Lace-Below)
(MYR 45 inclusive delivery charges)


Code : A141
Colour : Dark Brown (Lace-Below)
(MYR 45 inclusive delivery charges)
Code : A142
Colour : Yellow
(MYR 45 inclusive delivery charges)
Code : A143
Colour : Purple Lilac
(MYR 48 inclusive delivery charges)


Code : A144
Colour : Yellow (Lace-Chest)
(MYR 48 inclusive delivery charges)


Code : A145
Colour : Blue (Lace-Chest)
(MYR 48 inclusive delivery charges)

for detail email me at
nabil_1017@yahoo.com





Links to this post

T-Shirt Muslimah (Part 2)

Posted by nabil_potter under
Code : A126
Colour : Dark Brown (Lace-Above)
(MYR 45 inclusive delivery charges)

Code : A127
Colour : Turqoiuse (Lace-Above)
(MYR 45 inclusive delivery charges)

Code : A128
Colour : Violet (Lace-Above)
(MYR 45 inclusive delivery charges)


Code : A129
Colour : Dark Purple (Lace-Above)
(MYR 45 inclusive delivery charges)


Code : A130
Colour : Yellow (Lace-Middle)
(MYR 45 inclusive delivery charges)


Code : A131
Colour : Pink (Lace-Middle)
(MYR 45 inclusive delivery charges)


Code : A132
Colour : Blue (Lace-Middle)
(MYR 45 inclusive delivery charges)
Code : A133
Colour : Green (Lace-Middle)
(MYR 45 inclusive delivery charges)


Code : A134
Colour : Pink (Lace-Above)
(MYR 45 inclusive delivery charges)

Code : A135
Colour : Light Purple
(MYR 45 inclusive delivery charges)


Code : A136
Colour : Dark Brown + Purple (Strip)
(MYR 45 inclusive delivery charges)


Code : A137
Colour : Maroon + Purple (Strip)
MYR 45 inclusive delivery charges)


Code : A138
Colour : Purple + Pink (Strip)
(MYR 45 inclusive delivery charges)


Code : A139
Colour : Maroon + Pink (Strip)
(MYR 45 inclusive delivery charges)


for more information, email nabil_1017@yahoo.com

Links to this post

T-SHIRT FOR MUSLIMAH (part1)

Posted by nabil_potter under
*Note :
1. Price inclusive delivery charges (within Malaysia only). Price may vary for international orders.

2. Sizes can be refered to the table below. The table below shows the exact measurement for each size, in inch (+/- 5% accuracy).




Code : A115
Colour : Blue + Pink
(MYR 45 inclusive delivery charges)


Code : A116
Colour : Brown

(MYR 45 inclusive delivery charges)


Code : A117
Colour : Pink
(MYR 45 inclusive delivery charges)



Code : A118
Colour : Maroon

(MYR 45 inclusive delivery charges)


Code : A119
Colour : Maroon + Pink
(MYR 45 inclusive delivery charges)



Code : A120
Colour : Green

(MYR 45 inclusive delivery charges)



Code : A121
Colour : Brown
(MYR 45 inclusive delivery charges)


Code : A122
Colour : Pink
(MYR 45 inclusive delivery charges)


Code : A123
Colour : Orange Brown
(MYR 45 inclusive delivery charges)


Code : A124
Colour : Pink
(MYR 45 inclusive delivery charges)



Code : A125
Colour : Blue

(MYR 45 inclusive delivery charges)


for more information, email nabil_1017@yahoo.com






Links to this post

Brotherhood Art

Posted by nabil_potter under














Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakaatuh;

Post kali ni ditujukan kepada sesiape saje yng berminat untuk membeli baju islamic keluaran brotherhooodarts. Kenapa saya jual? ok,untuk pengetahuan, saya merupakan agent yang berdaftar dibawah broart. So,sesiapa yang berminat nak beli bju ni, boleh tempah melalui sms, email dll. Golongan sasaran adalah pelajar2 UTM skudai. So, jgn tunggu lagi.order jew.. Berikut adalah detail harga broart:

Muslim T female = RM38
Muslim T male = RM26
Cool Badges = RM3.90
Arm Sleeve = RM14.90


p/s: harga shipping ditanggung oleh customer.
: Runner amat diperlukan!!

*jualan ini sah sehingga stock masih ada..
*AGENT DIPERLUKAN!!!
Links to this post

sweTer niKe RM60

Posted by nabil_potter under

SWETER FOR SALE.......

RM60
conditon 8/10
phone number: 0124656534(fahmi)
Links to this post

CASIO G-SHOCK (nylon strip) RM369

Posted by nabil_potter under



brand : CASIO (original)NEW
edition : G-SHOCK
box : yes
colour : black/silver casing n highquality nylon strip
warranty certificate : YES

from G-Shock's Street Rider collection, this watch dons some serious style from its snakeskin-textured band to its aluminum bezel. jam sangat cantiktali nylon berkualiti tinggisiap dengan warranty card dan kotak under marketpricepembeli serius sahajaothers:Shock Resistant 200M Water Resistant EL Backlight with Afterglow World Time 29 time zones (27 cities), city code display, daylight saving on/off 4 Daily Alarms & 1 Snooze Alarm Countdown TimerMeasuring unit: 1 secondCountdown range: 1 minute to 60 minutesAuto-repeat Function 1/100 second stopwatch Measuring capacity: 59’59.99”Measuring modes: Elapsed time, split time, 1st-2nd place times Hourly Time Signal Auto Calendar (pre-programmed until the year 2039) 12/24 Hour Formats Accuracy: +/-15 seconds per month Battery SR927W x 2 Approx. battery life: 3 years Module 4367Size of case/total weight51.7 x 46.0 x 16.5mm / 58g

-Sebarang pertanyaan boleh dilakukan melaluiemail:- amirul22@ymail.com atau sms ke 013-5817075 (amirul)
Links to this post





brand : original CASIO
edition : limited time edition INITIAL D (boleh cari dvd movie initial D n jumpa jam ni dlm siri tu)
type : casing n strip is full metal(black colour)
box : yes
warranty certificate : yes
serious buyer only,selfcollect (COD) or courier

CARA PEMBELIAN

- pilih barangan
- sms/email/call dan nyatakan kod barangan & kuantiti.
- amirul's budget corner akan mencadangkan perkhidmatan pos yang sesuai/terbaik untuk anda mengikut jenis
-Sebarang pertanyaan boleh dilakukan melaluiemail:- amirul22@ymail.com atau sms ke 013-5817075 (amirul)
- setelah bayaran dibuat sila sms/email memaklumkan maklumat pembayaran :- Nama - Alamat - Email- No. Telefon- Jumlah Bayaran
- setelah pengesahan pembayaran dibuat, amirul's budget corner akan memproses penghantaran pesanan anda.-Setelah pesanan diterima oleh pihak anda, amirul's budget corner mengalu-alukan makluman/maklumbalas dari pihak anda.
Links to this post

crocs

Posted by nabil_potter under



















salam...

kpd sesiape yang berminat untuk membeli kasut ni, boleh la tgk2 dulu yew...

harga dia murah pada yang ada jual di butik...

buat masa skrung, harga belum ditetapkan...

so, skrung ni just tgk2 n pilih dulu yang mane minat...

then after 2, 3 hari t dah dapat tau harge, boleh terus je order...

gambar di atas adalah sample jew...

dia ade bnyak warna...

tapi ape2 pon kena tgk stock juga...

p/s: only available stock will be sale..

ok...

4 more detail : email / ym : nabil_1017@yahoo.com

*jualan bergantung kepada stock yang ade.
hp: 013-7319039
Links to this post

I Love Aloq Setaq Shirt

Posted by nabil_potter under


salam...

khas untuk org2 kedah...
mai pakat2 tengok design baru...
baik punya...
huhuh...

PRICE:

RM25 for short sleeve
RM27 for long sleeve

3XL (Need to add extra RM3)
4XL (Need to add extra RM4)
5XL (Need to add extra RM5)

MATERIAL:
100% Cotton

*due date 26/10/2009
Links to this post

sUdAh ada pAnduan hidup??

Posted by nabil_potter under

--> jenis zip


--> jenis button

--> terdapat pelbagai warna



Assalamualaikum wbt...

Alhamdulillah bersyukur kerana bulan yang sangat dinantikan iaitu ramdhan sekali lagi bertemu dgn kita...

Seperti yang kita tahu, ramadhan ini adalah bulan yang paling barakah dan bnyak ganjaran yang tidak terdapat pada mana2 bulan lain. Bulan ramadhan juga adalah bulan kemenangan. Satu peristiwa yang boleh dibuat petunjuk iaitu perang badar yang berlaku pada bulan 17 ramadhan tahun ke2 hijrah. Berkatnya bulan kemenangan ini, Allah swt telah memberi telah memberi kemengan kepada tentera islam walaupun pada teorinya tentera islam tidak mampu untuk menang tetepi dengan kuasa Allah tentera islam walaupun hanya 314 berbeza dengan tentera musyrikin seramai 1000 org islam tetap menang. Ini telah membuktikan kepada umat islam bahawa bulan ramadhan adalah bulan kemenangan. Pada bulan kita tidak perlu rasa letih ataupun malas untuk beribadah.Bulan ini juga adalah bulan yang telah dinyatakan di dalam al-quran dimana al-quran telah diturunkan dan terdapat satu malam yang lebih baik dari 1000 bulan iaitu malam lailatul qadar.

firman Allah,


'Hai orang-orang yang beriman, diwajibkan atas kamu berpuasa sebagaimana diwajibkan atas orang-orang sebelum kamu agar kamu bertakwa'
2:183


"Sebaik-baik daripada kamu adalah yang mempelajari Al-Quran dan mengajarkannya."

-Hadith ni shahih, riwayat Al-Bukhari,jil.8 (5027) dan Abu dawuud,jil.2 (1452.
Rujuk Riadhus Shalihin, jil.2 ms112,hadith no 999,cetakan hidayah publication-

So, jgn lepaskan peluang untuk mengisi masa dengan amalan yang memberi faedah. Perbanyakkan baca al-quran dan amalan2 sunat yang lain seperti berzikir, infaq, tadarus, tarawikh dan bnyak lagi.

Kepada yang masih belum mempunyai al-quran dan terjemahan resam uthmani yang bersaiz comel boleh dapatkan dari saya .Mudah untuk dibawa kemana saja.

Terdapat 2 jenis iaitu jenis button(rm45) dan jenis zip(rm35)

salam.

sebarang pertanyaan;

nabil_1017@yahoo.com
013-7319039

* jualan sah sehingga kehabisan stock
Links to this post

StraWbeARu Vol:1

Posted by nabil_potter under
----->klik gambar utk lebih jelas


salam...

AttEntIoN!!

*kepada sesiapa saja yang berminat nak beli baju seperti yang ade dalam catalog tue,ble je inform kat ak...

*100% cotton, lengan pendek ade, panjang pon ade...

*harga murah je nak dibandingkan dengan kualiti Rm26 je...

*deposit Rm10 perlu untuk prosess tempahan..

p/s: Special OfFEr to our agent.

: aGent NeeDed!!!!

contact our authorised agent:.

nabil:012-4656534
syam:016-4448448
email: strawbearu@yahoo.com

*due date 17/10/2009
Links to this post
Related Posts with Thumbnails