++Followers++

My Choco Lolli

Posted by nabil_potter under ,
Entry kali nie sal kisah "My Choco Lolli"... ada yang bertanya.. cam ne yer ghupa choco lolli tu.??
Di sini.. disertakan 2 jenis Choco Lolli yang boleh didapati di Cekelat Kami buat masa ini.....

My Choco Lolli ini mempunyai 2 lapisan dalam setiap pembentukkan nya. Kesemua lapisan atas adalah terdiri daripada coklat putih berperisa vanilla, manakala pada lapisan bawah nya menggunakan coklat susu@milk coklat, yang bole didatangkan dalam pelbagai perisa seperti mempunyai perisa orange, strawberry, hazelnut ataupun rasa coklat asli itu sendiri. Bagi yang sedang mengamalkan kesihatan, coklat susunya bole ditukar menggunakan coklat gelap....
My choco Lolli roses pula lebih kecil dan harganya lebih murah untuk yang mempunyai budget rendah.

Nie My Choco Lolli - Bunga ros.... cantek plak bila letak bebanyak cam gini...


Yang nie plak dari koleksi kami @ Cekelat Kami yang dinamakan sebagai "Sea Creature" ... LAYANZ....




untuk tempahan dan cara pembelian: emailkan ke kuazue@gmail.com

utuk makluman lanjut klik sini -->http://cekelatkuazue.blogspot.com/

Links to this post














asslamualaikum w.b.t...

alahai,pejam celik pejam celik dah nak habis tahun dah yew...

kejab je rasa...mmmm....

ok, entry ni dibuat utk sesiapa yang berminat nak order baju brotherhood xkire la lelaki or muslimah before the end of this year sbb tahun depan kita buka account baru la...hehehe...

so, sebelum 31 hb ni, kepada sesiapa yang berminat, boleh la bagi butiran2 yang

diperlukan ke email sy nabil_1017@yahoo.com.butiran yang diperlukan adalah seperti

berikut;

1-nama
2-alamat
3-email
4-hp no
5-saiz/jenis/jumlah

sebenarnya kalau nak order tahun depan pon boleh jew..ni kpd sesiapa yang tak sabar nak pakai baju,boleh la order..

harga utuk lelaki rm26, untuk muslimah rm38

last date nak order pada 14/12/09(isnin) pada jam 12.00 tgh hari.

p/s: kpd yang berminat nak jadi agent di kolej or universiti kamu boleh la email sy juga..

p/s/s: kebiasaanya baju akan delivered 2 hari selepas tarikh tempahan di dalam waktu bekerja..

p/s/s/s: urusan di dalam ringgit malaysia cash only..

p/s/s/s/s: kalau tak jelas, email sy untuk catalog yang lebih jelas..
Links to this post


Baby wearing Baju Melayu/Baju Kurung Contest

Let's join this contest @ Anak2u
Jom la join ramai2....
Don't miss it !!!


Links to this post




CUTEST WITH NICE SMILE BABY CONTEST

Let's join this contest @ Danita-Maternity Online Shop
From Now until 23rd December 2009.
Don't miss it !!!


gambar mane yang best ek?????
Links to this post

²nd ORDER ARE NOW OPEN!:

Posted by nabil_potter under



salam...

khas untuk org2 kedah dan org2 bukan kedah...
mai pakat2 tengok design baru...
baik punya...
huhuh...

PRICE:

RM25 for short sleeve
RM27 for long sleeve

3XL (Need to add extra RM3)
4XL (Need to add extra RM4)
5XL (Need to add extra RM5)

MATERIAL:
100% Cotton

Links to this post

BUKU: Titik Tolak (Al-Muntolaq)

Posted by nabil_potter under

Assalamualaikum warah matullah
Harga:
Penerbit: Robbani Press
Penulis: Muhammad Ahmad Ar-Rasyid
Sinopsis:
Masih banyak diantara kaum muslimin yang memiliki kelayakan untuk ikut mengemban tugas dakwah, sekiranya mereka meiliki kesadaran dan motivasi untuk itu. Terutama pada tahap-tahap awal memulai langkah dakwahnya, ia memerlukan titik tolak atau permulaan yang kuat. Jika titik tolaknya kuat, Insya Allah ia akan terus bersemangat hingga hari akhir. Bila titik tolaknya lemah, bisa jadi ia berhenti di tengah jalan. Padahal di jalan dakwah ini tidak boleh ada orang yang berhenti atau putus di tengah jalan, karena sangat berbahaya, baik bagi kehidupan pribadinya maupun ummat.
InsyaAllah sangat bermanfaat!
Klik ke Page Pembelian untuk membeli.
——
Dapatkan buku-buku Indonesia dari Kedai Buku Nowfara
http://www.nowfara.com
Links to this post

couple T-shirT editiOn

Posted by nabil_potter under
Code : TC 015
Type : T-shirt Couple I Love Him/Her
Colour : Grey
Price : RM50 set/pair

Code : TC 014
Type : T-shirt Couple Soul Mate Arrow
Colour : White, Black
Price : RM50 set/pair

Code : TC 013
Type : T-shirt Couple Spongebob Smile
Colour : Yellow
Price : RM50 set/pair

Code : TC 012
Type : T-shirt Couple Donald
Colour : White, Black
Price : RM50 set/pair

Code : TC 011
Type : T-shirt Couple Boy & Girl Friend
Colour : White, Black
Price : RM50 set/pair

Code : TC 010
Type : T-shirt Couple Mc D
Colour : White, Black
Price : RM50 set/pair

Code : TC 009
Type : T-shirt Couple More Than Ever
Colour : White, Black
Price : RM50 set/pair

Code : TC 008
Type : T-shirt Couple I Choose U
Colour : White, Black
Price : RM50 set/pair

Code : TC 007
Type : T-shirt Couple Soul Mate Fancy
Colour : White, Black
Price : RM50 set/pair

Code : TC 006
Type : T-shirt Couple True Love
Colour : White, Black
Price : RM50 set/pair

Code : TC 005
Type : T-shirt Couple Soul Mate Footprint
Colour : White, Black
Price : RM50 set/pair

Code : TC 004
Type : T-shirt Couple My BF & My GF
Colour : White, Black
Price : RM50 set/pair

Code : TC 003
Type : T-shirt Couple My Heart
Colour : Blue, White, Red, Yellow, Green
Price : RM50 set/pair

Code : TC 002
Type : T-shirt Couple I Love Him/Her
Colour : Cream,Blue,Pink,Green,Purple,Yellow
Price : RM50 set/pair


Code : TC 001
Type : T-shirt Couple Sponge Bob
Colour : Yellow
Price : RM50 set/pair



Note :


Sizes can be referred as below.

For Him/Men
Width : 96 cm
Length : 70 cm

For Her/Women
Width : 84 cm
Length : 62 cm

cara pembelian:
1- isi borang "order form" di sebelah kanan blog dan submit.
2-kemudian anda akan menerima email respon daripada pihak kami..
3-tq
Links to this post




brand : CASIO (original)NEW
edition : pootone (japan springtime edition)
box : yes (include crystal case)
colour : pink n stell strip
warranty certificate : YES
jam ni cute, sesuai sgt utk anak gadis. sweet oo bila pakai.nak buat present pun ok.serious buyer only. selfcollect or courier.
-Sebarang pertanyaan boleh dilakukan melaluiemail:- amirul22@yahoo.com atau sms ke 013-5817075 (amirul)





Links to this post

T-Shirt Muslimah (Part 3)

Posted by nabil_potter under
Code : A140
Colour : Light Brown (Lace-Below)
(MYR 45 inclusive delivery charges)


Code : A141
Colour : Dark Brown (Lace-Below)
(MYR 45 inclusive delivery charges)
Code : A142
Colour : Yellow
(MYR 45 inclusive delivery charges)
Code : A143
Colour : Purple Lilac
(MYR 48 inclusive delivery charges)


Code : A144
Colour : Yellow (Lace-Chest)
(MYR 48 inclusive delivery charges)


Code : A145
Colour : Blue (Lace-Chest)
(MYR 48 inclusive delivery charges)

for detail email me at
nabil_1017@yahoo.com





Links to this post

T-Shirt Muslimah (Part 2)

Posted by nabil_potter under
Code : A126
Colour : Dark Brown (Lace-Above)
(MYR 45 inclusive delivery charges)

Code : A127
Colour : Turqoiuse (Lace-Above)
(MYR 45 inclusive delivery charges)

Code : A128
Colour : Violet (Lace-Above)
(MYR 45 inclusive delivery charges)


Code : A129
Colour : Dark Purple (Lace-Above)
(MYR 45 inclusive delivery charges)


Code : A130
Colour : Yellow (Lace-Middle)
(MYR 45 inclusive delivery charges)


Code : A131
Colour : Pink (Lace-Middle)
(MYR 45 inclusive delivery charges)


Code : A132
Colour : Blue (Lace-Middle)
(MYR 45 inclusive delivery charges)
Code : A133
Colour : Green (Lace-Middle)
(MYR 45 inclusive delivery charges)


Code : A134
Colour : Pink (Lace-Above)
(MYR 45 inclusive delivery charges)

Code : A135
Colour : Light Purple
(MYR 45 inclusive delivery charges)


Code : A136
Colour : Dark Brown + Purple (Strip)
(MYR 45 inclusive delivery charges)


Code : A137
Colour : Maroon + Purple (Strip)
MYR 45 inclusive delivery charges)


Code : A138
Colour : Purple + Pink (Strip)
(MYR 45 inclusive delivery charges)


Code : A139
Colour : Maroon + Pink (Strip)
(MYR 45 inclusive delivery charges)


for more information, email nabil_1017@yahoo.com

Links to this post

T-SHIRT FOR MUSLIMAH (part1)

Posted by nabil_potter under
*Note :
1. Price inclusive delivery charges (within Malaysia only). Price may vary for international orders.

2. Sizes can be refered to the table below. The table below shows the exact measurement for each size, in inch (+/- 5% accuracy).




Code : A115
Colour : Blue + Pink
(MYR 45 inclusive delivery charges)


Code : A116
Colour : Brown

(MYR 45 inclusive delivery charges)


Code : A117
Colour : Pink
(MYR 45 inclusive delivery charges)



Code : A118
Colour : Maroon

(MYR 45 inclusive delivery charges)


Code : A119
Colour : Maroon + Pink
(MYR 45 inclusive delivery charges)



Code : A120
Colour : Green

(MYR 45 inclusive delivery charges)



Code : A121
Colour : Brown
(MYR 45 inclusive delivery charges)


Code : A122
Colour : Pink
(MYR 45 inclusive delivery charges)


Code : A123
Colour : Orange Brown
(MYR 45 inclusive delivery charges)


Code : A124
Colour : Pink
(MYR 45 inclusive delivery charges)



Code : A125
Colour : Blue

(MYR 45 inclusive delivery charges)


for more information, email nabil_1017@yahoo.com






Links to this post

Brotherhood Art

Posted by nabil_potter under














Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakaatuh;

Post kali ni ditujukan kepada sesiape saje yng berminat untuk membeli baju islamic keluaran brotherhooodarts. Kenapa saya jual? ok,untuk pengetahuan, saya merupakan agent yang berdaftar dibawah broart. So,sesiapa yang berminat nak beli bju ni, boleh tempah melalui sms, email dll. Golongan sasaran adalah pelajar2 UTM skudai. So, jgn tunggu lagi.order jew.. Berikut adalah detail harga broart:

Muslim T female = RM38
Muslim T male = RM26
Cool Badges = RM3.90
Arm Sleeve = RM14.90


p/s: harga shipping ditanggung oleh customer.
: Runner amat diperlukan!!

*jualan ini sah sehingga stock masih ada..
*AGENT DIPERLUKAN!!!
Links to this post

sweTer niKe RM60

Posted by nabil_potter under

SWETER FOR SALE.......

RM60
conditon 8/10
phone number: 0124656534(fahmi)
Links to this post

CASIO G-SHOCK (nylon strip) RM369

Posted by nabil_potter under



brand : CASIO (original)NEW
edition : G-SHOCK
box : yes
colour : black/silver casing n highquality nylon strip
warranty certificate : YES

from G-Shock's Street Rider collection, this watch dons some serious style from its snakeskin-textured band to its aluminum bezel. jam sangat cantiktali nylon berkualiti tinggisiap dengan warranty card dan kotak under marketpricepembeli serius sahajaothers:Shock Resistant 200M Water Resistant EL Backlight with Afterglow World Time 29 time zones (27 cities), city code display, daylight saving on/off 4 Daily Alarms & 1 Snooze Alarm Countdown TimerMeasuring unit: 1 secondCountdown range: 1 minute to 60 minutesAuto-repeat Function 1/100 second stopwatch Measuring capacity: 59’59.99”Measuring modes: Elapsed time, split time, 1st-2nd place times Hourly Time Signal Auto Calendar (pre-programmed until the year 2039) 12/24 Hour Formats Accuracy: +/-15 seconds per month Battery SR927W x 2 Approx. battery life: 3 years Module 4367Size of case/total weight51.7 x 46.0 x 16.5mm / 58g

-Sebarang pertanyaan boleh dilakukan melaluiemail:- amirul22@ymail.com atau sms ke 013-5817075 (amirul)
Links to this post





brand : original CASIO
edition : limited time edition INITIAL D (boleh cari dvd movie initial D n jumpa jam ni dlm siri tu)
type : casing n strip is full metal(black colour)
box : yes
warranty certificate : yes
serious buyer only,selfcollect (COD) or courier

CARA PEMBELIAN

- pilih barangan
- sms/email/call dan nyatakan kod barangan & kuantiti.
- amirul's budget corner akan mencadangkan perkhidmatan pos yang sesuai/terbaik untuk anda mengikut jenis
-Sebarang pertanyaan boleh dilakukan melaluiemail:- amirul22@ymail.com atau sms ke 013-5817075 (amirul)
- setelah bayaran dibuat sila sms/email memaklumkan maklumat pembayaran :- Nama - Alamat - Email- No. Telefon- Jumlah Bayaran
- setelah pengesahan pembayaran dibuat, amirul's budget corner akan memproses penghantaran pesanan anda.-Setelah pesanan diterima oleh pihak anda, amirul's budget corner mengalu-alukan makluman/maklumbalas dari pihak anda.
Links to this post

crocs

Posted by nabil_potter under



















salam...

kpd sesiape yang berminat untuk membeli kasut ni, boleh la tgk2 dulu yew...

harga dia murah pada yang ada jual di butik...

buat masa skrung, harga belum ditetapkan...

so, skrung ni just tgk2 n pilih dulu yang mane minat...

then after 2, 3 hari t dah dapat tau harge, boleh terus je order...

gambar di atas adalah sample jew...

dia ade bnyak warna...

tapi ape2 pon kena tgk stock juga...

p/s: only available stock will be sale..

ok...

4 more detail : email / ym : nabil_1017@yahoo.com

*jualan bergantung kepada stock yang ade.
hp: 013-7319039
Links to this post
Related Posts with Thumbnails